Kost 05.12.2025 Fermentering gør havets grøntsager mere spiselige Tang har længe været hyldet som en bæredygtig superingrediens – men dens “fiskede” smag er en…
landbrug 26.11.2025 Sådan bruger planter ingeniørprincipper til at trænge gennem hård jord Et internationalt forskerhold med Københavns Universitet, Shanghai Jiao Tong University og…
Klima 26.11.2025 Over halvdelen af verdens kystnære bebyggelser trækker sig tilbage på grund af øgede klimarisici En ny undersøgelse baseret på satellitdata af nattelys viser, at over halvdelen af verdens kystnære…
29. nov. 2025 - 4. jan. 2026 Jul på Øresundsakvariet Mærk julestemningen på akvariet, vær med til at fodre fiskene, tag en Øresundsquiz og find…
19. marts 2026, kl. 9.00-16.00 FoodDay 2026: Building Sustainable Food Systems Within Planetary Boundaries How can we reshape the way we produce, distribute, and consume food to ensure health, equity, and…